Mainos

Ex-porilainen, kolahtiko postilaatikkoosi rakkauskirje? Itseään uudelleen brändäävä Pori kokeilee erikoista keinoa

”Tiedän, että liekki kytee yhä sinunkin rinnassasi ja toivon, että annat meille vielä toisen mahdollisuuden.”

Peräti kolmentoistatuhannen Porista aikanaan muuttaneen postilaatikkoon on kumahtamassa lemmekäs viesti, tanssiinkutsu takaisin entiseen kotikaupunkiin. Pori kertoo ymmärtävänsä rakkaansa taannoiset valinnat ja lupaa olla toistamatta aiempia virheitään, mikäli saa uuden mahdollisuuden. Henkilökohtaisessa kirjeessä mennyttä mielitiettyään kaipaava Pori lupaa paitsi rakkautta, myös tilaa ja aikaa.

Paluumuuttajia paikkakunnalle houkutteleva kirje on osa kaupungin uudenlaista kuntamarkkinointia. Pori pyrkii lisäämään tunnettuuttaan ja kiinnostavuuttaan. Ilme on osa kaupungin uutta brändiä, joka otettiin käyttöön kesäkuussa.

Rakkauskirje ohjaa jälkikirjoituksessaan rakastuporiin.fi-sivustolle, jossa voi tarkemmin tutustua asumisen, opiskelun ja työmaailman mahdollisuuksiin kaupungissa. Samassa osoitteessa lemmekäs Pori tarjoaa myös voittaa unelmien deitti-illan kanssaan.

Pori ottaa kehuna kaupunkia kutsuttaessa helpoksi – ja sitä puoltanee myös yli 10 000 ex-armasta. Epäselväksi jää, missä vaiheessa rakkauskirjeen lähettäjä on unhoittanut yhden luonteenomaisimmista piirteistään: Porin murteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.