Mainos

Ex-poliisin kuorma-auto löytyi palaneena Kaliforniassa – läheinen hiihtokeskus suljettu

Yhdysvalloissa poliisi jatkaa edelleen kolmen ihmisen surmista epäillyn ex-poliisin etsintöjä.

Viranomaiset etsivät epäiltyä parhaillaan Big Bearin alueelta Los Angelesista itään, josta hänen kuorma-autonsa löytyi aamulla palaneena.

Poliisi on vakuuttanut tekevänsä kaikkensa miehen löytämiseksi. Muun muassa Big Bearin laakson koulut ja hiihtohissit on suljettu toistaiseksi.

33-vuotiaan Christopher Dornerin epäillään kantaneen kaunaa entisille työtovereilleen. Dornerin uskotaan syyttävän poliisitovereitaan omista potkuistaan vuonna 2009.

Epäilty ex-poliisi on viime päivinä ehtinyt sekoittaa elämää Yhdysvalloissa. Ex-poliisi on muun muassa lähettänyt CNN:n uutisankkurille paketin, joka sisälsi viestin: "En koskaan valehdellut." Mukana paketissa oli luodinreikiä sisältänyt kolikko. Dorner on kirjoittanut myös manifestin internetissä. Siinä hän kertoi, ettei pelkää kuolemaa, sillä hän koki kuolleensa jo sinä päivänä, kun hänet erotettiin poliisista. AFP:n mukaan Dorner erotettiin tehtävästään, koska hän oli antanut vääriä lausuntoja toisesta henkilöstä.

Ex-poliisia epäillään muun muassa sunnuntaina tehdystä kaksoismurhasta. Toinen uhreista oli nuori nainen, jonka isää ex-poliisi pitää pääsyyllisenä erottamiseensa. Hänen uskotaan olevan myös torstaina tapahtuneiden ammuntojen takana, joissa kuoli yksi poliisi ja kaksi haavoittui.

Koko tilanteen vaarallisuutta lisää se, että takaa-ajetulla on sotilaskoulutus ja hänellä on runsaasti aseita hallussaan.

(MTV3 -AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.