Mainos

Ex-missin avoin tilitys kiusaajilleen: Jättäkää minut rauhaan

Ex-missi ja nykyinen fitness-kilpailija Susanna Mustajärvi avautui blogissaan, miltä kiusattavaksi joutuminen tuntuu.

Vuonna 2008 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi yltänyt Susanna Mustajärvi on päättänyt kirjoittaa blogissaan avoimesti kiusaamistaustastaan pystyäkseen jättämään menneisyyden haamut taakseen. 

– Sisimmässäni toivon, että kun saan asian kirjoitettua ylös, päästettyä ajatukset ulos, ja jäsenneltyä ne päässäni, pääsen vihdoin jatkamaan eteenpäin, Mustajärvi aloittaa kirjoituksensa. 

Mustajärvi kertoo kirjoituksessaan joutuneensa mustamaalauksen ja selkäänpuukotuksen uhriksi, mikä on aiheuttanut hänessä paljon ahdistusta. Kiusatuksi joutumisen myöntäminen ei Mustajärven mukaan tapahtunut hetkessä.

– Pienilläkin ilkeillä teoilla ja sanoilla on merkitystä ja niiden vaikutus voi olla hyvinkin tuhoava ja musertava, Mustajärvi muistuttaa.

Erityisen hankalaksi tilanteen Mustajärven mukaan on tehnyt se, että kiusaajat ovat löytyneet hänen lähipiiristään. 

– Mun selän takana on ollut paljon puheita, joista itse en tiedä mitään. Jopa meidän häihin nämä henkilöt tulivat arvostelemaan häitämme, Mustajärvi tilittää.

Mustajärvi kertoo, että kiusaaminen on ilmennyt muun muassa porukan ulkopuolelle jättämällä.

– Mut on tahallisesti jätetty kaveriporukoista ulkopuolelle. Mua ei ole kutsuttu juhliin, jonne kaikki muut on kutsuttu. Kaverit eivät ole ottaneet yhteyttä, vaikka itse olen yrittänyt saada kontaktia. Olen kokenut, että en kelpaa tällaisena, Mustajärvi kertoo.

Mustajärvi kertoo kiusaamisen jättäneen kipeät haavat, mutta kiittelee tekstissään perhettään ja läheisiään tuesta, jonka avulla hän on jaksanut taistella vastoinkäymisiä vastaan. 

– Vastoinkäymiset on luotu voitettaviksi ja mä todellakin saan niistä voimaa! Mutta joka tapauksessa nyt toivon, että vihdoin jätätte mut rauhaan! Mustajärvi toteaa. 

Mustajärven blogikirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan täällä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja