Ex-kumppanit kertovat: Nämä tähdet ovat huonoja sängyssä

Huhujen mukaan seuraavilla tähdillä olisi parannettavaa makuuhuoneen puolella.

Frisky.com uutisoi, ketkä julkisuuden henkilöt ovat saaneet kyseenalaista mainetta rakastajantaidoistaan.

Hugh Hefner

Crystal Harris rikkoi Playby-moguli Hugh Hefnerin sydämen jätettyään tämän vain pari päivää ennen pariskunnan häitä. Eron jälkeen Harris on nähty useita kertoja Dr. Philin pojan Jordan McGrawin seurassa. Tässä olisi jo tarpeeksi kestämistä monelle, mutta tämän lisäksi Harris on sivaltanut Hefneriä sanomalla, että seksi miehen kanssa oli kaikkea muuta kuin hyvää. Harris kertoi, että seksi kesti noin kaksi sekuntia, eikä hän oikeastaan koskaan nähnyt miestä alasti, koska tämä ei riisunut juurikaan vaatteitaan. Lopulta Harris kyllästyi totaalisesti parin huonoon seksielämään ja jätti miehen kuin nallin kalliolle.

Jesse James

Jesse Jamesin entinen, Brigitte Daguerre, on sanonut, että James oli sängyssä itsekäs, eikä ajatellut siellä muuta kuin itseään.

Colin Farrell

Woody Allenin entinen au pair on sanonut, etä Colin Farrel oli tylsä rakastaja.

– Näyttelin saavani orgasmeja pitääkseni hänet onnellisena ja jotta hän voisi pitää kunnioituksensa. Seksi oli niin kliinistä, hän ei vaikuttanut ollenkaan seksijumalalta, joka on ollut lukuisien naisten kanssa. Jos en olisi tiennyt paremmin, olisin voinut luulla, että kyseessä on hänen ensimmäinen kertansa. Heti kun hän oli saanut haluamansa, hän halusi nukkumaan, au pair sivaltaa.

Nick Lachey

Nick Lacheyn entinen tyttöystävä Jessica Simpson vajosi eron jälkeen alas sanomalla, että hänen ja Nickin seksielämä oli kaikkea muuta kuin täydellistä.

– Nickin pieni varustus oli joskus ongelma. Ollakseni rehellinen, kun harrastimme seksiä ensimmäisen kerran, en juurikaan tuntenut mitään. Näyttelin koko ajan, olin pahoillani hänen puolestaan. Rakastin häntä kylläkin, Simpson on sanonut.

Russel Brand

Russel Brandin entinen tyttöystävä Georgina Baillie on paljastanut, että mies oli pettymys sängyssä. Kuuluisan näyttelijän lapsenlapsi ihmetteli, kun Brand toisteli hänen isoisänsä Andrew Sacsin nimeä seksin aikana. Ei ihme, että homma tuntui naisesta hieman omituiselta.

Elvis Presley

Elvis Presley saattoi olla suuri seksisymboli, mutta monet naiset eivät olleet vaikuttuneita hänen rakastajan taidoistaan. Miehen rakastaja Natalie Wood on sanonut suorasukaisesti, ettei Elvis tiennyt, miten rakastellaan.

Paris Hilton

Paris Hiltonin ex Nick Carter on paljastanut, että Paris oli usein niin humalassa, ettei seksistä tullut mitään. Nainen haki myös päihteistä itseluottamusta sänkyleikkeihin. Muuten Hilton ei Carterin mukaan edes pitänyt seksistä kovin paljon.

Eminem

Eminemin ex-vaimo Kim Marthers on sanonut, että jos haluaa harrastaa seksiä Eminemin kanssa, kannattaa luottaa pillereihin, sillä muuten hommasta ei tule mitään.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja