Eva Longorialle karua palautetta omalta siskolta

MTV3.fi tapasi Eva Longorian Monte Carlon tv-festivaaleilla. Supersuosittu näyttelijä avautui perhesuhteistaan ja kertoi saavansa välillä melko karuakin palautetta omalta siskoltaan.

Monissa suosituissa elokuvissa sekä tv-sarjoissa näytellyt Eva Longoria piipahti Monte Carlon tv-festivaaleilla, jossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa myös MTV3.fi tapasi tähden.

Paikalla oli satoja uteliaita toimittajia ja kaunottarelta udeltiin paljon asioita hänen yksityiselämästään. Eva muun muassa kertoi, että perhe on hänelle kaikkein tärkein ja suorimman palautteen hän saa aina yhdeltä siskoistaan.

– Olen meksikolainen, joten perhe on minulle tietysti tärkeä ja kaikki keskittyy sen ympärille. Siskoni Elizabeth on elämäni valo. Hänellä on erityistarpeita ja sen vuoksi hän on vahvasti läsnä elämässämme.

– Hän osaa olla joskus myös jopa brutaalin rehellinen. Kerran hän näki minut jossain television palkintogaalassa, ja kun tapasimme myöhemmin, hän sanoi mekkoni olleen aivan kamala. Tarvitsen palautetta perheeltäni, koska he tuntevat millainen oikeasti olen, Eva kertoi.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja