Eva Longorialla on vientiä – katso, kuka julkkismies on ihastunut!

Näyttelijä Eva Longorian avioeroprosessi ei ole vielä ehtinyt päättyä, mutta uudet kosiskelijat jonottavat jo kaunottaren ovella.

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria, 35, on vasta eroamassa entisestä rakkaastaan Tony Parkerista. Uusia miesehdokkaita on kuitenkin jo runsaasti tarjolla, kuten muusikko John Mayer, joka on jo esittänyt kiinnostuksensa Longoriaa kohtaan.

Naistenmiehenä tunnettu Mayer on seurustellut aikaisemmin esimerkiksi Jennifer Love Hewittin, Jennifer Anistonin ja Jessica Simpsonin kanssa.

– John on hulluna Evaan, kertoi Mayerin ystävä PopEater -nettisivustolle äskettäin.

– Vastaeronneissa naisissa on jotakin, mikä tekee Johnista sulaa vahaa, sama lähde jatkaa.

Eva Longoria erosi miehestään vedoten "selvittämättömiin erimielisyyksiin", mutta huhujen mukaan todellinen syy olisi ollut Parkerin uskottomuus vaimoaan kohtaan.

– Eva ei missään tapauksessa halua uutta miestä vähään aikaan. John voi lähettää hänelle kaikki maailman kukat ja vaikka laulaa kitaransa kanssa Evan ikkunan alla, mutta sekään ei muuttaisi tilannetta. Eva tarvitsee aikaa itsensä kanssa. Hänen sydämensä on särkynyt avioliiton tuhoutumisen myötä, Longorian ystävä napauttaa.

MTV/Helmi

Lähde: PopEater.com

Kuva: Wireimage

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja