Mainos

Euroviisufinaalia sekoittanut vatsatauti laantumassa

Tampereen messu- ja urheilukeskus Pirkkahallista levinnyt vatsatautiepidemia on laantumassa, kerrotaan halliyhtiöstä. Uusia tautitapauksia ei ole ilmennyt eilisen jälkeen. Halli desinfioidaan tänään vielä kertaalleen.

Huomisen Euroviisu-finaalin valmistelut ovat ongelmista huolimatta edenneet aikataulun mukaisesti. Tapahtuman vastaavan tuottajan Merete Mannisen mukaan muutamat Ylen lavastemiehet sairastuivat alkuviikolla vatsatautiin, mutta he ovat nyt jo toipuneet ja palanneet työhön. Mannisen mukaan Euroviisujen viime hetken valmistelut ovat tänään sujuneet kuten pitääkin.

Sairastuneita arviolta 120

Aamulehden mukaan taudin saaneita on kaikkiaan arviolta 120. He sairastuivat syötyään Pirkkahallin ravintolassa.

Vatsataudin aiheuttajaksi on epäilty norovirusta, mutta varmuutta asiasta ei vielä ole. Ravintolan keittiössä valmistetuista ruuista on otettu näytteet, jotka ovat terveysviranomaisten tutkittavana.

Hallin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo sanoo Aamulehdessä, että viisuvalmistelut etenevät aikataulussa eikä lauantain finaali vaarannu tämän takia.

Sodexon ravintolassa tehostetut varotoimenpiteet

Pirkkahallin ravintola on taas normaalisti auki. Varmuuden vuoksi Sodexo tuottaa kaikki viikonvaihteen tarjoilut muualta.

Henkilökunnan hygieniatasoa on myös nostettu.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.