Mainos

Eurosportin jakelu katkeaa yli 500 000 kaapelitaloudessa

Urheilukanava Eurosport pimenee 540 000 suomalaiskodissa. Eurosport ja Suomen Kaapelitelevisioliitto eivät ole päässeet uuteen sopimukseen valtakunnallisesta ilmaisjakelusta, joten jakelu päättyy tähän päivään.

Uusi sopimus kariutui hintaerimielisyyksiin. Kaapeli-tv-yhtiöiden mukaan Eurosportin vaatimukset olisivat kaksinkertaistaneet yhtiöiden kustannukset. Yleisen puitesopimuksen päättyminen merkitsee sitä, että kaapeli-tv-yhtiöt voivat nyt operaattorikohtaisesti neuvotella Eurosportin ohjelmiston välittämisestä ja siitä maksettavasta korvauksesta.

Eurosport näkyy edelleen pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Maarianhaminan ja Pietarsaaren alueella, joissa paikalliset jakeluyhtiöt ovat tehneet erillisen sopimuksen Eurosportin kanssa. Näiden operaattoreiden jakelun piirissä on noin 260 000 kotitaloutta. Helsinki Televisio Oy:n ja Turun Kaapelitelevisio Oy:n osalta Eurosportin ohjelmiston välittäminen on maksullista. Yhtiöt perivät kustannukset taloyhtiöiltä.

Kaapelitelevisioliiton jäsenoperaattorit ovat tähän asti välittäneet ilmaiseksi Eurosport-kanavan ohjelmistoa 800 000 kotitaloudelle.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.