Mainos

Euroopan lentokaaos osittain helpottumassa

Euroopan lentokaaokseen ollaan saamassa ainakin jonkin verran helpotusta tänään.

Lontoossa tilanne näyttää aiempaa valoisammalta. Heathrow'n kentän kiitoradat on saatu viimein kokonaan auki, ja tavoitteena on lentää noin kaksi kolmannesta kaikista vuoroista.

- Hyvä uutinen on se, että koneita nousee ja laskeutuu. Mutta matkustajien on tärkeä ymmärtää, ettei normaaliin tilanteeseen päästä aivan heti, Heathrow'n edustaja Colin Matthews sanoo.

Lontooseen jumiin jääneiden matkustajien tilannetta lievittää myös se, että Kanaalin ali kulkevat Eurostar-junat Pariisiin ja Brysseliin liikennöivät lähes normaalisti.

Ranskassa sen sijaan varaudutaan jo uuteen lumikaaokseen. Pariisiin odotetaan illaksi uusia lumisateita, jotka voivat aiheuttaa peruutuksia lentoliikenteessä.

Myräkän ennustaan alkavan noin kello 19 Suomen aikaa, ja se saattaa vaikuttaa myös huomisiin Pariisin-lentoihin.

Saksassa Frankfurtin kenttä suljettiin jälleen viime yönä useiksi tunneiksi lumisateen takia. Kentältä kerrotaan, että liikenne on kuitenkin vähitellen palaamassa normaaliksi. Peruutuksia ja pahoja viivästyksiä on silti edelleen luvassa.

Irlannissa Dublinin lentokenttä on avattu liikenteelle. Kenttä suljettiin, kun Dubliniin tuli lunta viisitoista senttiä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.