Mainos

Eurojackpotin voittorivin myyneen R-kioskin kauppias: Onnen voi kohdata syrjäisissä paikoissa!

Eurojackpotin huima 19,4 miljoonan euron voittorivit myyneen Tammisaaren Rautatienkadun R-kioskin kauppias on ikionnellinen voittajan puolesta.

– Mahtava asia! Tässä se huomataan että onnen voi kohdata pienissä ja syrjäisissä paikoissa! kauppias Tuija Jämsä kertoo MTV Uutisille.

R-kioski sai uutiset Eurojackpotin voitosta MTV Uutisilta aamulla, kun toimitus soitti ja kysyi tunnelmia. Myyjänä aamulla ollut Pamela Fagerholm meni lähes sanattomaksi silloin. 

– Oli muhkea uutinen, jippii! Fagerholm silloin tunnelmoi.

Jämsä kertoo aloittaneensa R-kauppiaana Tammisaaren molemmissa kioskeissa vasta viime syyskuussa. Toinen R-kioski palvelee Tammisaaren asematiellä myös postina, mutta juurikin pienemmässä kävi jollain tuuri.

– Mukava juttu että juuri joku pienemmän kioskin ihanista asiakkaista sai suuren päävoiton itselleen! Pidämme veikkauksen kanssa siellä kahvitilaisuuden ensi perjantaina, Jämsä vinkkaa.

Tarkka voittosumma kohosi 19 379 323,30 euroon. Osuma on jo yhdeksäs Suomeen osunut kansainvälisen Eurojackpotin päävoitto joka osuu pelaajalle tai porukalle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.