Mainos

EuroAreena: Jäätteenmäki puolustautui maataloussyytöksiltä

Keskustan europarlamentaarikkoa ja eurovaaliehdokasta Anneli Jäätteenmäkeä kuumotettiin EuroAreenan tentissä maataloustuista. Keskustan liberaaliryhmä parlamentissa ajaa maataloustukien heikentämistä.

- Olipa hyvä, kun kysyitte tätä. Tästä on ollut hirveästi väärää tietoa liikkeellä. Itse asiassa totuus on se, että EU-parlamentin kolme suurinta ryhmää ovat kysymyksessä samoilla linjoilla, Jäätteenmäki selitti.

Jäätteenmäki myös muistutti, että parlamentti ei ole voinut tähän mennessä käsitellä maatalousasioita, vaan ne saadaan asialistalle vasta Lissabonin sopimuksen voimaantulon jälkeen.

Kokoomuksen Risto E.J.Penttilä heitti keskustalle kutsun tulle kokoomuslaisten kanssa samaan ryhmään. Penttilän mukaan ryhmänvaihdos selventäisi keskustan tilannetta maatalousasiassa.

- Me kannatamme kansalaisoikeuksia ja muita oikeuksia, joita teidän ryhmänne ei oikein pidä esillä, Jäättenmäki napautti.

Timo Soini sanoi perussuomalaisten kannattavan maatalouden tukemista jatkossakin.

- Pitää tukea perheviljelmäpohjaista toimintaa, lähiruokaa ja puhtaita elintarvikkeita. Minä en hyväksy sellaista maatalouspolitiikkaa, jossa kuningashuoneet saavat suuren määärän maataloustukea.

Muut meppikokelaat nyökyttelivät samanmielisinä.

- Se on väärin, säesti Jäätteenmäki.

(MTV3)

Lue lisää uutisia EuroAreenasta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.