Mainos

EU uumoilee digitalouden nostavan Euroopan kriisistä

Digitaalinen talous voi olla tärkeä menestystekijä Euroopalle talouskriisistä nousemiseksi, arvioi EU:n komissio tuoreessa raportissaan. EU:n alueella on enemmän laajakaistaliittymiä kuin kansalaisia.

Kun 73 prosenttia 16 - 24-vuotiaista käyttää säännöllisesti uusimpia verkkopalveluita, EU toivoo, että tämä sukupolvi vaikuttaa digitaalisten palvelujen kasvuun ja markkinointiin.

Komission mukaan EU:n on tehtävä kuitenkin nykyistä enemmän selvitäkseen globaalissa kilpailussa. EU investoi edelleen Japania ja Yhdysvaltoja vähemmän tieto- ja viestintätekniikan kehittämistä koskeviin tutkimuksiin

Komissio arvoi, että kun perinteiset liiketoimintamallit hyytyvät, yritykset joutuvat tarjoamaan lisää uuteen käyttäjäsukkupolveen vetoavia palveluita. Viime vuonna internetiä käytti säännöllisesti 56 prosenttia eurooppalaisista - kolmannes enemmän kuin 2004.

Neljällä viidestä internetiä säännöllisesti käyttvästä on nopea yhteys.

Kolmannes eurooppalaisista ei ole kuitenkaan koskaan käyttänyt internetiä, ja vain seitsemän prosenttia on tehnyt verkko-ostoksia toisessa jäsenmaassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.