Mainos

EU-parlamentti alkaa syynätä mediaa

EU-parlamentti aikoo ryhtyä seuraamaan itsesään koskevia tiedotusvälineiden juttuja, jotta parlamentti pystyy vastaamaan mielestään kielteisiin ja vääriin tietoihin.

Parlamentin pääsihteerin Julian Priestleyn laatiman muistion mukaan tiettyjen maiden tiedotusvälineet "hyökkäävät" parlamentin uusia rakennuksia, parlamentaarikkojen saamia korvauksia ja eläkerahastoja vastaan.

-On pelättävissä, että nämä hyökkäykset jatkuvat vuoden 1999 vaaleihin saakka, Priestley kirjoittaa parlamentin puhemiehelle Jose Maria Gil-Roblesille osoitetussa osoitetussa muistiossa.
Pääsihteerin mielestä parlamentti on tähän saakka reagoinut "hyökkäyksiin" liian hitaasti. Muistiosta käy ilmi, että Priestley on lähettänyt 25. syyskuuta EU-parlamentin kansallisille tiedotustoimistoille ohjeen ryhtyä raportoimaan kriittisistä jutuista tv:ssä, radiossa ja lehdissä heti kun ne on julkaistu.

Suorat virheet tiedotustoimiston on korjattava heti. Monimutkaisempia tapauksia varten parlamentti aikoo perustaa erillisen nopean reagoinnin yksikön.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.