Mainos

EU-jäsenyys lisää elintarvikeriskejä

EU-jäsenyyden pelätään murentavan Suomen perinteisesti kiitettävää elintarvikkeiden turvallisuutta. Unionin yhteismarkkinat tuovat ruokaa maista, joissa ravinnon hygienia on oleellisesti Suomea heikompi.

Eläinlääkintä- ja elintarvikelaitoksen osastonjohtaja Tuula Honkanen-Buzalski sanoo elintarvikkeista saatavien epidemioiden lisääntymisen riskin olevan maassamme aika suuri. Suomalaiset kaipaavat nyt hänen mukaansa valistusta ravinnon oikeasta säilytyksestä ja valmistustavasta.

Mainos

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.