Mainos

Etsivä: Löydän Madeleinen viidessä kuukaudessa

Portugalissa kadonneen brittitytön katoamista tutkiva etsivä uskoo, että hän löytää tytön viiden kuukauden kuluessa. Etsivän mukaan on selvää, etteivät Madeleine McCannin vanhemmat ole sekaantuneet tytön katoamiseen.

Gerry ja Kate McCannin palkkaama etsivä Francisco Marco sanoo löytävänsä pariskunnan Portugalissa kadonneen tytön Madeleinen viiden kuukauden kuluessa.

Marco uskoo, että Madeleine on elossa Marokossa. Etsivä on jo aloittanut tutkinnan viimeisimmästä silminnäkijähavainnosta. Espanjassa asuva nainen kertoi nähneensä Madeleinen tuntomerkkejä vastaavan tytön Marokossa elokuussa.

McCannit palkkasivat etsivän syyskuussa.

- Meillä on kuuden kuukauden sopimus. Olemme jo kuluttaneet siitä puolitoista kuukautta. Löydän tytön, ennen kuin sopimuksemme umpeutuu, lupaa Marco.

Samalla etsivä totesi, ettei Madeleinen vanhemmilla ole mitään tekemistä tyttärensä katoamisen kanssa.

- Henkilökuntani kuulusteli McCanneja 10 tunnin ajan. Siinä ajassa olisimme huomanneet, jos he olisivat yrittäneet huijata meitä, jatkaa Marco.

Etsivä uskoo, että Madeleinen katoaminen oli tilaustyötä.

- Vaaleahiuksinen tyttö on sosiaalinen statussymboli Marokossa, hän sanoi espanjalaiselle La Vanguardia- sanomalehdelle.

Madeleine siepattiin hotellihuoneestaan 3.5.2007, kun hänen vanhempansa olivat illastamassa vastapäisessä ravintolassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.