Etsitkö uutta asuntoa? Palkkaa välittäjä etsimään se puolestasi!

Huoneistokeskus tuo Suomeen ostajan asunnonvälittäjäpalvelun. Ostajalle luvataan etsiä unelmien asunto neljässä viikossa.

Lontoossa, New Yorkissa ja Tukholmassa jo käyttöön otettua ostajan asunnonvälittäjäpalvelua on nyt mahdollista käyttää myös Suomessa.

Aluksi asunnon ostaja määrittelee unelmiensa kodin, jonka jälkeen välittäjät etsivät vaatimuksia vastaavan kodin – vaikka se ei olisi edes myynnissä.

Jos unelmien asuntoa ei sovitussa määräajassa löydy ja kauppoja ei synny, ei ostotoimeksiannosta synny kuluja.

OTSO, eli ostotoimeksianto, etsii vähintään 5-10 ostajan toiveet ja vaatimukset täyttävää asuntoa. Kriteerit täyttävistä asunnoista kerrotaan toimeksiantajalle tilastoihin, markkinatilanteeseen ja Huoneistokeskuksen näkemyksiin perustuvat hinta-arviot.

Toimeksiantaja voi valita näistä kohteista kolmesta viiteen kiinnostavinta. Tämän jälkeen Huoneistokeskus lähestyy asunnon omistajaa, selvittää hänen myyntihalukkuutensa ja tekee ostoehdotuksen. Jos toimeksiantajan budjetti ja asunnon omistajan hintapyyntö kohtaavat, auttaa Huoneistokeskus kohteen ostotapahtumassa. Välityspalkkion (4,9 % sis. alv) kohteesta maksaa ostaja.

Kuvat: Lehtikuva

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja