Mainos

Etsitkö käytettyä moottoripyörää? KSML: Tuhatkuutioisia saa nyt harvinaisen edullisesti

Keskisuomalainen haastatteli intohimoista moottoripyöräharrastajaa sekä alan ammattilaista, joiden mukaan nyt on hyvä aika hankkia käytetty moottoripyörä.

Mikäli pelkkä ajatus ensi kesän molemmista hienoista ajopäivistä saa mielikuvituksen hyrräämään, mutta tallista uupuu sopiva ajopeli, saattaa nyt olla korkea aika suunnata moottoripyöräkaupoille.

Keskisuomalaisen haastattelema mies kertoo harkitsevansa moottoripyöräilyn pariin palaamista yksinkertaisesta syystä.

– Noin tuhatkuutioista käytettyä, mutta suhteellisen hyväkuntoista moottoripyörää ei ole Suomessa koskaan saanut yhtä edullisesti kuin nyt. Ihan pakko nousta taas ensi kesänä prätkän selkään, kun jo parilla tonnilla saa todella hyvän yksilön, jyväskyläläismies vinkkasi lehdelle.

Bike Forumin toimitusjohtajan Sebastian Alatalon mukaan jyväskyläläinen "vinkkimies" oli ainakin osittain oikeassa. Hänen mukaansa tietyn tyyppisissä moottoripyörissä on tällä hetkellä ostajan markkinat.

– Vaihdossa tulleet noin tuhatkuutioiset perusmatkapyörät ja katuendurot viedään alan liikkeistä melko nopeasti. Vaikka uusien pyörien kauppa yskii, hyväkuntoisten käytettyjen etsijöitä on aina liikkeellä, Alatalo kertoi Keskisuomalaiselle.

***

23:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.