Mainos

Etkö uskalla erota? Nettisivu jättää kumppanisi puolestasi

Etkö uskalla jättää kumppaniasi? Ei hätää – Bradley Laborman päättää parisuhteen puolestasi, kaiken lisäksi halvalla.

Bradley Laborman tekee rahaa ihmissuhteiden päättymisellä. 35-vuotias Laborman perusti nettisivun, jonka käyttäjät maksavat hänelle omien ihmissuhteidensa päättämisestä. Laborman soittaa palvelun ostajan kumppanille ja ilmoittaa eron koittaneen. Hintaa parisuhdestopille tulee kymmenen dollaria, eli noin seitsemän euroa.

Labormanin asiakaskunta on värikästä.

– On ollut lukiolaisia ja vanhempia ihmisiä. Eräs taisi olla ainakin 40 vuotta. Yllättävää kyllä, miehiä jättäviä naisia on asiakkaissa enemmän, mies selittää theglobeandmail.comissa.

Terapeuttisia nauhotteita

Labormanin mukaan monet asiakkaat ovat yrittäneet päättää suhteen, mutta heidän tahdonvoimansa ei ole riittänyt. Toisinaan viesti ei vain ole mennyt perille.

Jotkin surumielisimmistä eropuheluista mies lataa nettiin kaikkien kuultaville. Hänestä klippien kuuntelu on terapeuttista, ja myös tilaisuus oppia: tilanne nauhoitteella voi olla kuin omasta elämästä.

– Kuuntelijat miettivät: "herraisä, tunnen jonkun tuollaisen", tai "olisin eronnut tuosta tyypistä jo kauan sitten". Se on terapeuttista, koska kenties joku voi kuunnellessaan huomata olevansa aivan samassa tilanteessa ja ymmärtää, että joutuu pian jätetyksi, jos ei muuta tapojaan, Laborman selvittää.

Miehen mukaan surumielisten puheluiden soittelu ei ole aina helppoa, ja joskus hän on pohtinut viikon, haluaako todella ladata itkuisen puhelun nettiin. Laborman kuitenkin nauttii työstään.

– Nautin siitä, että saan vaikuttaa asioihin. Ehkä se, että todella vaikuttaisin johonkin, on vain harha, joka minulla on, hän miettii.

Laborman ei ole koskaan kieltäytynyt soittamasta eropuhelua, eikä soittaminen itsessään tunnu hänestä väärältä.

– Monet sanovat, että "olen cool, jätän tyttöystäväni, koska olen pettänyt häntä kahden muun naisen kanssa". He tekevät väärin, mutta mielestäni minun osani on vain korostaa sitä, että he ovat typeryksiä, mies sanoo.

Laborman itse haluaisi tulla jätetyksi kasvokkain, ja myöntää sen olevan hieman tekopyhää – pyörittäähän hän nettisivua, joka auttaa ihmisiä eroamaan kohtaamatta kumppaniaan.

Kuuntele eroklippejä täällä (englanniksi)

MTV3/Helmi

Lähde: Fark.com, Theglobeandmail.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.