Mainos

Etelä-Suomen kolarikeli jatkuu yöhön asti

Lumisade ja liukas keli vaikeuttavat tieliikennettä Uudellamaalla yöhön asti. Tiehallinnossa arvioidaan, että lumisaderintama nousee mereltä myös Itä-Uudenmaan päälle ja liikkuu hiljalleen osiin Kaakkois-Suomea. Huono ajokeli on riivannut aamusta asti läntistä ja keskistä Uuttamaata.

Vakavia kolareita sattui kaksi. Vihdissä kaksi ihmistä loukkaantui, kun farmariauto suistui tieltä numero yksi ja luisui kylki edellä päin puuta. Tammisaaressa henkilöauto ajautui kaarteessa kylki edellä vastaantulijan kaistalle. Nuori mieskuljettaja loukkaantui vakavammin, kaksi naista lievemmin.

Vantaalla kuorma-auto luisui alamäessä tieltä ja puhkaisi teollisuushallin seinän. Hallin öljysäiliö murtui, ja palokunta lähti torjumaan vahinkoa.

Helsingissä ja sen kehäteillä on sattunut lukuisia peltikolareita. Poliisi onkin kiirehtinyt Helsingin kaupunkia suolaamaan pahimpia tieosuuksia kuten Itäväylää.

Espoossa bussi liukui kahden henkilöauton perään Oittaan leirintäalueen lähistöllä. Vauhtia oli kuitenkin vähän ja oleellisilta loukkaantumisilta vältyttiin.

Helsingin poliisi arvioi, että lukuisat kolarit kertovat siitä, että kesärenkaat on vaihdettu alle liian aikaisin. Talvirengaspakko on Suomessa voimassa vain joulu-, tammi- ja helmikuussa.

Nastarenkaat on pakko vaihtaa kesärenkaisiin viimeistään pääsiäisen jälkeisenä maanantaina.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.