Mainos

Etelä-Intian uhriluku kasvaa

Andhra Pradeshin osavaltiossa epäillään tapahtuneen kolme räjähdystä. Hyderabadin kaupungin hälytystilaa on nostettu. Viranomaiset epäilevät terrori-iskujen sarjaa.

Etelä-Intiassa ainakin 34 ihmistä on saanut surmansa kahdessa räjähdyksessä eteläisessä Hyderabadin kaupungissa. Lisäksi viitisenkymmentä ihmistä on loukkaantunut, heistä 15 vakavasti. Uutistoimisto Reutersin mukaan useat kuolleista ovat opiskelijoita.

Räjähdykset tapahtuivat lähes samanaikaisesti eri puolilla kaupunkia. Ensimmäinen tapahtui puistossa, johon ihmiset olivat kokoontuneet seuraamaan laseresitystä. Toinen räjähdys kylvi tuhoa ulkoilmaravintolassa.

Joidenkin tietojen mukaan räjähdyksiä olisi ollut kaikkiaan kolme. Lisäksi poliisilähteet kertoivat löytäneensä kaupungista neljä räjähtämätöntä pommia, jotka on tehty vaarattomiksi.

Andhra Pradeshin osavaltion viranomaisten mukaan on syytä epäillä, että kyseessä on terrori-iskujen sarja. Räjähdysalueet on evakuoitu ja kaupungin hälytystilaa nostettu.

Tuhoisa räjähdys ravisteli Hyderabadia viimeksi toukokuussa, jolloin 16 ihmistä sai surmansa moskeijaan tehdyssä pommi-iskussa ja sitä seuranneissa levottomuuksissa.

(MTV3-STT-DPA-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.