Mainos

Etätyöllä estetään muuttotappioita

Kajaanissa yritetään estää muuttotappiota etätyötoimistojen avulla. Kaupunkin vuokraa tietotekniikan ammattilaisille työtilan tietotekniikan kera omakustannehintaan.

Monille tietotekniikan yrityksille etätyöjärjestely sopii hyvin, sillä alan työntekijöistä on eteläisessä Suomessa pulaa.

Työ vei aluksi tietotekniikan insinööri Timo Moilasen kotiseudulta Helsinkiin. Mieli kaipasi kuitenkin takaisin Kajaaniin heti takaisin, kun siihen tarjoutuisi tilaisuus. Ja nyt Timo Moilanen tekee töitä pääkaupunkiseudulle tässä Kajaanin kaupungilta vuokratussa etätyötoimistossa.

Kajaanin etätyötoimistot tarjoavat täyden palvelun toimistohotellin siivouksineen päivineen. Käytössä on viimeisin ja nopein tietotekniikka, ja kaikki edulliseen hintaan.

Kajaani haluaa veronmaksajia

Kajaani haluaa etätyötoimistoilla estää muuttotappiota, ja saada työtä tekeviä veronmaksajia kaupunkiin. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevalle tietotekniikan yritykselle etätyöjärjestely sopii hyvin.

Työnantajan kannalta huonoa on se, että tekniikka voi pettää eivätkä sähköpostit kulje. Vaikka työntekijää ei voidakaan valvoa perinteiseen tapaan, työn tehon ei etätyössä uskota laskevan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.