Essin muodonmuutos: Nuoren äidin arkityyliin ripaus trendikkyyttä

Miten nuori äiti voisi yhdistellä rentoutta, huolettomuutta ja trendikkyyttä pukeutumisessaan? Muotibloggaaja Hanna Väyrynen vinkkaa vantaalaiselle Essille, miten asuihin saadaan ripaus jotain uutta.

Essi, 27-vuotias pienen lapsen äiti Vantaalta seuraa muotia enimmäkseen blogeista. Essi on viimeksi ostanut vaatteita ennen raskausaikaansa ja nyt hän kaipaa muuttuneeseen elämäntilanteeseensa vinkkejä siitä, miten hän voi pukeutua käytännöllisesti – arjen lapsen kanssa huomioiden! –, mutta silti trendikkäästi.

Muodonmuutoksessa Essiä auttaa Hanna Väyrynen, Strictly Style -bloggaaja, joka kuvailee omaa tyyliään klassisen kokeilevaksi.

– Essi on 27-vuotias pienen pojan äiti, joka kaipaa arkipukeutumiseensa ripauksen lisää trendikkyyttä. Nuori äiti pitää klassisesta ja naisellisesta tyylistä, johon toivoisi perusvärien lisäksi näyttäviä yksityiskohtia väreistä ja asusteista. Essin toiveita silmälläpitäen lähdin kokoamaan äidin arkeen sopivia mukavia ja toimivia asuja, Hanna sanoo.

Muodonmuutos

– Pyrin pitämään vaatteiden värit neutraaleissa sävyissä, joiden sekaan on helppo lisätä hetken trendivärejä. Neutraaleiden asujen katseidenvangitsijoina toimivat leikkisät asusteet, kuten printillinen pikkulaukku, massiiviset korut sekä kauniit kengät. Muodista innostuneen äidin lisätoiveen mukaisesti yhdistin kokonaisuuksiin korkokenkiä, joiden kanssa pysyy vielä pienokaisen perässä.

Asu 1

– Neule on ihanan klassinen. Se pysyy muodissa vuodesta toiseen. Se on ihanan raikas ja neutraalit värit, valkoinen ja beige, sopivat monelle – myös sinulle – äärimmäisen hyvin, Hanna kehuu jaksossa.

Neule: Lexington

Kaulakoru: Ted Baker

Farkut: 2nd Day

Kengät: Longchamp

Asu 2

– Tähän asuun yhdistimme ylipolvensaappaat, joissa on vähän korkoa, että asuun tulee ryhdikkyyttä, mutta ne ovat kuitenkin sen verran matalat, että ne ovat miellyttävät päällä ja niillä pysyy vähän isommankin pojan perässä, Hanna sanoo.

Neulemekko: Neumph

Mustat sukkahousut: Wolford

Ylipolvensaappaat: Guess

Asu 3

– Vähän värikästä tai kirjavaa laukkua tai pieniä yksityiskohtia kengissä, niin sitä saa helposti asuun kuin asuun vähän lisää, Hanna vinkkaa.

Mustat housut: Hunkydory

Punainen kietaisuneule: DKNY

Kengät: Guess

Leopardi-clutch: Guess


– Hyvin yksinkertaisilla mausteilla saimme Essille kolme kokonaisuutta, joissa äitiys ja naiseus kulkevat käsi kädessä hymyissä suin, Hanna kertoo.


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja