Mainos

Essayah Väyrysestä: Uskon, että olet tehnyt hyvää keskustalle

MTV3:n toistaiseksi viimeisessä Presidenttitentissä ehdokkaat pääsivät kehumaan toisiaan. Kehuttavat valikoitiin arpomalla.

Näin ehdokkaat luonnehtivat toisiaan.

Paavo Arhinmäki Eva Biaudet'sta: Eilen hän perusteli pätevyyttään sillä, että hän on äiti. Mielestäni parempi peruste olisi se, että hän on nostanut naisten tasa-arvoa esille. Hän ei myöskään jaa ihmisiä muihin ja meihin.

Timo Soini Pekka Haavistosta: Hän on hyvä mies vihreäksi. Pekka on korkean moraalinen ihminen, jolla ei ole tarvetta näykkiä muiden puolueiden edustajia. Lisäksi hänellä on paljon kansainvälistä kokemusta.

Eva Biaudet Paavo Arhinmäestä: Hän on aivan mainio kanssakilpailija ja uskaltaa tuoda omia näkemyksiään esiin. Hän on osoittanut, että uskaltaisi astua presidentin saappaisiin ja hän voisi antaa hyvän kuvan Suomesta maailmalla.

Paavo Lipponen Timo Soinista: Soini on kansan mies, eihän siitä pääse mihinkään. Hän toisi presidenttinä esille epäkohtia. Hänellä on myös ulkopoliittista kokemusta, vaikka lisää voisikin harjoitella.

Pekka Haavisto Paavo Lipposesta: Ei ole vaikea kehua Lipposta. Samassa hallituksessa ollessamme hän oli erittäin hyvä pääministeri. Hän on erittäin oikeudenmukainen ihminen ja hänen Eurooppa-tietämyksensä on vahvaa, siitä pisteet.

Sauli Niinistö Sari Essayahista: Erityisen tarkasti olen kuunnellut hänen talouspoliittista osuuttaan, ja hän ajattelee monesta asiasta samalla tavalla kuin minä. Me kaikki tiedämme, että hän matkustaa kampanjan aikana Suomen ja Brysselin väliä, ja se on hatunnoston arvoinen suoritus.

Sari Essayah Paavo Väyrysestä: Minä haluan kiittää häntä erityisesti siitä, että hän on palauttanut vanhat maalaisliittolaiset arvot kunniaan. Uskon, että hän on tehnyt suuren palveluksen keskustalle, suuren palveluksen puolueelleen.

Paavo Väyrynen Sauli Niinistöstä: Uskomme, että saan hänen kanssaan toisella kierroksella loistavat keskustelut aikaan. Joistain asioista olemme samaa mieltä, mutta on meillä oikein herkullisia erojakin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.