Mainos

ESS: Ailus pahoitteli alaisilleen - lapsia ei voi viedä bemarilla ratsastamaan

Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus järjesti tänä aamuna tiedotustilaisuuden Kevan henkilöstölle. Moni hänen alaisensa marssi tilaisuudesta ulos, uutisoi Etelä-Suomen Sanomat.

Henkilökunta odotti Ailuksen ilmoittavan erostaan, mutta Ailus kuitenkin vakuutti monisatapäisen henkilöstön edessä jatkavansa tehtävässään. Hän ei viitannut puheessaan sanallakaan Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Rädyn (kok.) ja muutaman muun hallituksen jäsen eiliseen ulostuloon, jossa he kertoivat, että he ovat menettäneet luottamuksensa Ailukseen.

Ailus toivoi, että keskustelu asunto- ja autoeduista kohoaisi oikealle tasolle. Hän myös pahoitteli Etelä-Suomen Sanomien mukaan sitä, ettei voi viedä enää bemarilla lapsia ratsastamaan, koska se herättää liikaa huomiota.

"Sarkasmia"

Ailus kertoi Ilta-Sanomille, että kommentti oli tarkoitus ymmärtää sarkasmina.

– Yritin vain suhtautua huumorilla itseeni. Se sai aikaan kyllä muutaman hymähdyksen, Ailus kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

Osa henkilöstöstä marssi tilaisuudesta heti ulos, kun sen luonne selvisi. Henkilöstö sai esittää kysymyksiä, mutta kukaan ei rohjennut kysyä mitään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.