Mainos

Espoon ulosajo striimattiin mahdollisesti suoraan nettiin – Mitä tapahtui ennen kohtalokasta kolaria?

Kaksi ihmistä kuoli ulosajossa Espoossa viime yönä.  STT:n mukaan poliisi epäilee, että matkustaja kuvasi törmäyshetkellä suoraa videota sosiaaliseen mediaan.

Ulosajossa menehtyivät nuori mies ja nuori nainen. Poliisi on pyytänyt palveluntarjoajaa poistamaan videon netistä.

Periscopessa liikkuu useita videoita, joiden epäillään olevan uhrien kuvaamia. Viimeinen video päättyy mahdolliseen kolariin, jonka matkustaja on kuvannut.

Katsojat varoittivat, tyttö pyysi hiljentämään

Viimeinen palvelimelle ladattu video alkaa sillä, kun nuoret siirtyvät hissiin ja kuvaavat itseään. Nuoret ovat silminnähden päihtyneitä.

Tyttö sanoo videolla: ”Nyt mennään”, ja he kävelevät ulospäin. Nuoret puhuvat videolla siitä, että tytön on tarkoitus kuvata ajoa. 

Auto käynnistyy lähes välittömästi tytön mentyä auton sisään. Yksi lähetystä seuranneista kirjoittaa ilmoittavansa kaksikosta poliisille.

Kyseinen video lähetetiin Periscopeen noin 11 tuntia sitten eli viime yönä noin kello kolmen aikaan.

”Koht rysähtää aika varmasti”

Nuoret lähtevät ajamaan ja musiikki soi kovaa. Hetken ajettuaan livelähetystä kuvaava tyttö pyytää kuskia hiljentämään.

Hieman yli kolme minuuttia videon alusta, jolloin nuoret eivät olleet vielä autollaan, video päättyy yllättäen videokuvan rätisemiseen ja katkeamiseen. 

Noin kolmelta yöllä kuvattu video on viimeinen, joka kyseiselle Periscope-tilille on ladattu. Videolla on tähän mennessä noin 15,2 tuhatta katselukertaa.

Mitä ennen kolaria tapahtui?

Aikaisemmilla videoilla, jotka on niin ikään julkaistu eilisen aikana, samat nuoret juovat alkoholia ja polttavat tupakkaa. Ensimmäinen illan video on ladattu palvelimelle noin kello kymmenen eilen illalla. Tuolloin nuoret istuvat parvekkeella auringonlaskun aikaan. 

Illan edetessä videoilta selviää, että nuorilla on myös vahvempia alkoholijuomia. Illan aikana nuoret vastailevat katsojien esittämiin kysymyksiin. Videolla tyttö kertoo olevansa 19-vuotias ja poika 21-vuotias.

Toiseksi viimeisellä palveluun ladatulla videolla eräs kommentoija kysyy, että mihin he ovat lähdössä. Tyttö vastaa: ”Mennään ostaan lisää röökiä”.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.