Mainos

Espoon räjähdekuormalle ei löydy omistajaa

Vermon raviradalta löytyi viime huhtikuussa yli 200 kilon räjähdysainekuorma. Nyt esitutkinta ollaan lopettamassa tuloksettomana.

Espoon huhtikuisen räjähdejutun esitutkinta lopetetaan pian tuloksettomana. Vermon raviradan parkkipaikalta löytyneelle yli kahdensadan kilon räjähdysainekuormalle ei löytynyt omistajaa. Tutkimuksissa räjähteet todettiin täysin toimintakuntoisiksi. Avoimeksi jäi, mistä ne olivat tulleet ja minne menossa.

- Tutkinta on periaatteessa vielä käynnissä, mutta juttu on täysin pimeä. Käytännössä tutkinta voitaisiin lopettaa vaikka tänään, sanoo tutkinnanjohtaja Henrik Niklander Espoon poliisista. Juttu voidaan vielä kaivaa esiin, jos siitä tulee ratkaisevia uusia vihjeitä tai se pulpahtaa pintaan joidenkin muiden rikosten tutkinnan yhteydessä.

Espoon poliisi löysi räjähteet parkkipaikalle jätetystä perävaunusta yöllä viime huhtikuussa. Valtaosa aineista oli aniittia. Lasti olisi räjähtäessään voinut aiheuttaa suurta tuhoa, ja sirpaleita olisi saattanut lentää jopa kilometrin päähän.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.