Mainos

Espoon murhista epäilty myönsi teot

Espoon käräjäoikeus on päättänyt vangita vuonna 1992 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhasta. Henkirikokset tapahtuivat viime viikonloppuna Espoon Kauklahdessa.

Vangitseminen käsiteltiin suljetuin ovin, eikä salissa saanut kuvata. Istunnon alussa huomattavan pienikokoinen, liian isoon siniseen vankihaalariin puettu epäilty saapui saliin hänelle määrätyn oikeusavustajan viereen. Aran oloinen mies vilkuili huolestuneena saliin tulleita henkilöitä. Pian tämän jälkeen yleisöä pyydettiin poistumaan.

Poliisi epäilee teon motiiviksi jonkinasteista mustasukkaisuutta. Itse tekoa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Rauli Salonen luonnehtii poikkeuksellisen raa'aksi ja julmaksi.

– Epäilty on myöntänyt kuulusteluissa syyllistyneensä henkirikoksiin. Hän ei ole osannut antaa selvitystä siitä, miksi on ryhtynyt tekoon. Hän ei ole tuntenut asuntoon myöhemmin saapuneita tyttöjä entuudestaan.

20-vuotias epäilty oli tekohetkellä päihtynyt. Poliisin tiedossa ei ole, että asunnossa ollut neljäs henkilö olisi todistanut tekoa. Surma-aseesta poliisi ei vielä kerro julkisuuteen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.