Espoolaisnainen sai yllättävän puhelun: Olet 200 000 euroa rikkaampi!

Espoolaisnaisen yllätys oli suuri, kun hän marraskuisena lauantaina lähti käymään apteekissa ja sai sinne puhelun mieheltään.

– Mies soitti ja kysyi, että pelasinko perjantai-iltana tavanomaisen kenorivini. Vastasin, että pelasin. Hän totesi siihen, että jaa, no siinä tapauksessa olet 200 000 euroa rikkaampi.

Naisella oli ollut jo vuosien ajan läheisten syntymäpäivistä koostettu kenorivi, jota hän pelaa säännöllisesti. Rivi oli niin käytetty, että mieskin muisti sen ulkoa.

– Olen pelannut aina yhdellä ja samalla rivillä. Ja aina Kenon kymppitasoa ja aina euron panoksella. Olen tällainen hötkyilemätön pelaaja, nainen kertoo.

Hötkyily oli kaukana myös nyt, vaikka kenolappu toikin 200 000 euron voiton. Tosin apteekissa piti istua hetkeksi alas ja sulatella suuria uutisia.

– Minun oli pakko sanoa farmaseutille, mistä oli kyse. Että olin juuri voittanut tosi ison kenovoiton. Hänen kanssaan siinä sitten yhdessä iloittiin ja päiviteltiin.

Kuohuvat jääkaappiin ja naapurit kylään

Kotiin päästyään nainen laittoi kuohuvat jääkaappiin ja kutsui naapurit kylään.

– Kyllä he kertoivat vähän ihmetelleensä, että mistähän nyt on kyse.

Uutisen kuultuaan naapurit olivat olleet lähes yhtä innostuneita ja riemuissaan kuin voittajat itse.

– Minulta on kysytty, että miten nukuin arvontaa seuranneen yön. Nukuin erittäin hyvin, koska en edes vielä silloin tiennyt voittaneeni, nainen nauraa.

Myös miehellä on säännöllisesti Keno vetämässä, mutta toistaiseksi aivan näin suuria voittoja ei ole tullut.

– Olen kieltämättä ollut hiukan skeptinen sen suhteen, että yhden euron panoksella voisi muka voittaa niinkin paljon kuin 200 000 euroa. Mutta nyt on pakko uskoa, että on se mahdollista, mies naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja