Mainos

Espanjassa kadonnut Jessica medialle: Minut haluttiin prostituoiduksi ja huumekuriiriksi – äiti haki pois

Porilainen Jessica Mäntyniemi on kokenut matkaaja ja viettänyt paljon aikaa Espanjan Aurinkoranikolla. Jessican matka sai viikko sitten pelottavan käänteen, kun hänen omaisuutensa varastettiin ja häntä houkuteltiin jopa prostituoiduksi.

Naisen perhe huolestui, kun he eivät saaneet yhteyttä tyttäreensä. Viimeiset viestit Jessicalta olivat omiaan lisäämään läheisten huolta, joten he yrittivät saada apua muun muassa sosiaalisen median kautta.

Jessica kertoo fuengirola.fi:n ja Seiskan yhteishaastattelussa lomailleensa Espanjassa ja Marokossa useita kuukausia. Hieman ennen kotiinlähtöä 22-vuotias Jessica meni Malagaan, La Palmillan kaupunginosaan juhlimaan ystäviensä kanssa.

Ystävät muuttuivat

Mäntyniemi kertoo haastattelussa tavanneensa matkallaan marokkolaisen miehen, joka halusi hänen kanssaan naimisiin. Asiat alkoivat mennä nopeasti vinoon, kun Jessica kertoi miehelle lähtevänsä Suomeen isoisoäitinsä hautajaisiin.

"JOKU VARASTI MUN PASSIN JA LAUKUN JA RAHAT JA PUHELIME ne suuttu kun halusin lahtea Suomeen. Lippukin siel kannykas. Mitä ma teen? "

Jessican äiti Sari Mattila sai yllä olevan viestin tyttäreltään juuri kun tämän oli määrä nousta koneeseen.

Mattila kertoi viikonloppuna MTV Uutisille, että hän ei tiedä keihin Jessica viittasi, kun hän kirjoitti suuttuneista henkilöistä.

– Jostain ystävistä hän oli minulle aiemmin puhunut, mutta heidän nimiään hän ei ollut maininnut.

Jessica itse sanoo fuengirola.fi:n haastattelussa, että onnistui suututtamaan Bashir-nimisen sulhaskandidaattinsa ja monia heidän ystäviään.

Nuorelta suomalaiselta varastettiin baarissa laukku, jonka mukana meni passi ja rahat. Sen jälkeen takki, jonka taskussa oli kännykkä. Rahattomana ja asunnottomana Jessica päätyi asumaan tuttavien luokse. Asumisestaan hän maksoi tiskaamalla.

Huumeita ja prostituutiota

Kaikki meni hyvin siihen saakka, kunnes huomattavasti suomalaista vanhempi marokkolaisnainen ehdotti, että Jessica ryhtyisi myymään itseään. Jessica kertoo, että samalla marokkolaiset "mafiosot" ehdottivat hänelle huumesalakuljettajaksi ryhtymistä. Jessica ei suostunut mihinkään.

Suomalaisessakin mediassa levisi tieto, että Costan Enkeleiksi kutsuttu ryhmä olisi löytänyt Jessican lopulta ja haetuttanut hänet pois lähiöstä.

– Äitini haki minut sieltä. Kun kuulin hänen olevan Espanjassa, niin laitoin äidilleni viestin, että nähdään samassa kahvilassa kuin puolitoista vuotta sitten, Jessica kertoo lehtihaastattelussa.

Costan Enkelit auttoivat joka tapauksessa paikantamaan Jessican hänestä otetun valokuvan perusteella.

Äiti sai tuntemattomalta lahjoittajalta rahat lentolippuihin ja pääsi hakemaan tyttärensä turvaan.

MTV Uutiset ei tavoittanut Jessicaa tai hänen äitiään kommentoimaan lehtihaastattelua eikä voi vahvistaa Jessican yhteishaastattelussa kertomia tapahtumia. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.