Mainos

Espanjassa eniten digitaalisen median käyttäjiä

Espanjassa on prosentuaalisesti eniten Internetin reaaliaikaisten, verkosta ladattavien videoiden ja äänitiedostojen käyttäjiä Euroopassa, ilmenee Internetiä tutkivan NetValuen julkaisemasta uudesta Internetin kotikäyttöä käsittelevästä tutkimuksesta.

Lähes 20 prosenttia espanjalaisista verkkokäyttäjistä käytti tammikuussa myös digitaalista mediaa verkon yli. Yhdysvalloissa vastaava prosenttiosuus on 15 ja muissa tutkimukseen osallistuneissa maissa (Tanska, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa) keskimäärin 14. Suosituimpia kohteita olivat äänitiedostot, uutisvideot, urheilu-uutiset sekä nauhoitetut radio- ja televisio-ohjelmat.

Yhdysvalloissa on eniten digitaalisen median käyttäjiä (lähes 13 miljoonaa) sekä pisimmät käyttöajat (yli tunti kuussa). Sen sijaan Espanjassa on prosentuaalisesti (39%) eniten alle 25-vuotiaita digitaalisen median käyttäjiä. Muissa valtioissa tämä prosenttiosuus jää 23 prosenttiin. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa on eniten 35-49 -vuotiaita digitaalisen median käyttäjiä, 38% kummassakin.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.