Espanjalaislehti julkaisi Berlusconin kohukuvat - mukana alaston Tshekin ex-pääministeri

Tshekin entinen pääministeri Mirek Topolanek on myöntänyt esiintyvänsä kohua herättäneissä valokuvissa, jotka on otettu Italian pääministerin Silvio Berlusconin huvilalla Sardiniassa.

Espanjalainen El Pais -lehti julkaisi tänään viisi paparazzikuvaa, joissa Berlusconin huvilalla keikistelee puolialastomia naisia. Kuvissa esiintyy myös alaston mies, jonka kasvot on käsitelty tunnistamattomaksi.

- Kuvassa olen minä, mutta niitä on muokattu. Kuva ei ole alkuperäinen, uutisoi Aktualne.cz -verkkosivusto Topolanekin sanoneen.

- Tämä on todellakin röyhkeä yksityisyyden loukkaus, jyrisi Topolanek. Hän ehti jo aiemmin kieltää esiintyvänsä missään kuvassa, jotka on otettu huvilalta.

- Sitä paitsi väitän yhä, että kuvassa ei ole mitään väärää tai arveluttavaa. Se oli yksityinen loma suljetulla alueella, ei yleisellä rannalla.

Oikeistolainen Topolanek syytti myös poliittisia kilpakumppaneitaan kuvien julkaisemisesta vasemmistoa kannattavassa El Pais -lehdessä.

Berlusconi onnistui kieltämään kuvien julkaisemisen Italiassa. Pääministeri uhkaa nyt oikeustoimilla espanjalaislehteä, koska kuvien julkaiseminen loukkasi hänen yksityisyyttään.

Berlusconi on aiemmin kertonut, että hänen mielestään kuvissa ei ole mitään arveluttavaa tai skandaalia. Kaikkiaan paparazzit onnistuivat ottamaan satoja kuvia Berlusconin huvilalta.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat