Esko Eerikäisen uusi suhde jäissä

Hunks-tanssija ja juontaja Esko Eerikäinen myöntää MTV3.fin Viihdeuutisille, että hänen ja uuden Nora-rakkaan tilanne on mutkistunut.

Kohukaunotar Martina Aitolehdestä rankan eron tänä vuonna läpikäyneen Esko Eerikäisen suhde fitnesskaunotar Noraan on nyt jäissä. 7 päivää -lehti uutisoi marraskuun puolivälissä Eskon uuden rakkaan olevan 31-vuotias fitness-malli Nora. Uusi suhde ei kuitenkaan ole ottanut kunnolla tulta alleen.

– Tää meidän juttu on vähän jäissä. Ei yksinkertaisesti ole aikaa suhteelle, enkä mä ole valmis vielä vakavampaan suhteeseen. Tässä on kuitenkin sen verran vähän aikaa kulunut mun ja Martinan erosta, etten koe olevani vielä valmis uuteen suhteeseen. Nyt keskityn itseni löytämiseen ja olemiseen, Esko kertoo.

Esko myöntää, että hänen ja Martinan ero vaikuttaa kokemuksena vielä voimakkaasti miehen elämään. Näin ollen Esko kertookin etenevänsä tulevaisuudessa suhdeasioissa hyvin varovasti, ilman turhia heittäytymisiä.

– Suhde-elämän suunnalta tulevaisuus on kaikin tavoin vielä täysin auki. Kyllä me Noran kanssa ollaan väleissä ja hän tietää tämän minun tilanteeni, mitä olen käynyt läpi. Katsellaan nyt, mitä tapahtuu, Esko toteaa rauhallisesti.

Parisuhteen sijaan Esko aikoo keskittyä tyttärensä Victorian hoitoon sekä uuteen työhönsä radiotoimittajan. Eerikäinen aloitti työt radio SuomiPOPilla tällä viikolla, mutta ensimmäisen kerran miestä kuullaan radion taajuudella vasta tammikuun alussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat