Esko Eerikäinen paljastaa: Olen ihastunut!

Rankan avioeron Martina Aitolehdestä läpikäynyt Esko Eerikäinen paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille olevansa ihastunut.

Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden liittoa seurattiin aktiivisesti niin televisiossa kuin lehtien palstoilla. Kuitenkin tammikuussa Esko yllätti kertomalla MTV3.fin Viihdeuutisille eroavansa Martinasta. Pari kiikutti eropaperinsa Helsingin käräjäoikeuteen tammikuussa ja tämän jälkeen muun muassa Victoria-tyttäreen kohdistuneita kiistoja on seurattu julkisuudessa.

Eskon elämä on eron myötä ollut rankkaa, mutta nyt Esko kertoo olevansa tyytyväinen elämäänsä, mies on nimittäin ihastunut.

– Olen tosi onnellinen ja kai mä sen voin myöntää, että olen ihastunut. Tämä on todella hienoa, näin on hyvä jatkaa, Esko myhäilee.

Eskon mukaan miehen sydän on viety ihan yllättäen viime aikoina.

– Kaikki on vielä rakenteilla ja nyt haluan hoitaa kaiken rauhassa. Ei meillä ole suurta ikäeroa, tuolla kylillä ollaan tavattu. Hän ei ole julkisuuden henkilö, Esko vastailee kysymyksiin ihastuksesta.

Lisää yksityiskohtia uudesta suhteestaan mies ei kuitenkaan halua paljastaa.

– Kyllä tässä pitää paikkansa se vanha sanonta, että kel onni on, se onnen kätkeköön. Huomasin edellisessä liitossa, että julkisuus voi luoda suhteelle paineita. Nyt haluan keskittyä tähän rauhassa, ilman että annan kaikki yksityisasiani julkisiksi, Esko toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat