Esko Eerikäinen huoltajuuskiistasta: Tämä on surullista

Esko Eerikäinen ihmettelee missä tyttärensä Victoria on.

Esko Eerikäisen ja Martina Aitolehden tyttären yhteishuoltajuus koki takapakkia, kun Esko teki tutkintapyynnön poliisille.

– En ole tavannut tytärtäni Victoriaa maanantaina, kuten sovittiin, eikä minulla ole tietoa missä hän on. Tutkintapyyntö on tehty ja nyt mennään virallista tietä. Esko Eerikäinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Näin pikaisesti Victorian sunnuntaina. Sen jälkeen en ole häntä nähnyt, enkä kuullutkaan. Puheet ovat olleet sitä, että on menoa. Minun piti hakea tyttö maanantaina kello 16, mutta heitä ei näkynyt eikä kuulunut. Nyt on jo torstai. Varmasti tyttökin ikävöi isäänsä. Tämä on surullista.

Eskon mukaan Martinan kanssa on suullinen sopimus yhteishuoltajuudesta. Hänen mukaansa tähän saakka huoltajuusasiat ovat toimineet saumattomasti, mutta nyt tilanne on muuttunut.

– Meillä on ollut selkeät säännöt, joiden mukaan pitää mennä. Nyt tietyt tahot ovat laillista tietä hoitamassa tätä asiaa. En lähde menettämän tämän asian takia yöuniani, vaan jatkan normaalisti duunia ja keskityn pitämään itsestäni huolta. Joudun olemaan Victoriasta erossa jonkun aikaa. En osaa sanoa mistä on kyse. Vastaavanlaisessa tilanteessa en ikinä itse toimi näin.

– Kunnioitin omalta osaltani suullista sopimusta, mutta tiesin, että tässä tulee käymään näin. Olin tyhmä, kun en tehnyt kirjallista sopimusta yhteishuoltajuudesta.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat