Esko Eerikäinen auto-onnettomuudessa: Heräsin hirveään rytinään

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen joutui Scandinavian Hunks -miestanssiryhmän keikkamatkalla onnettomuuteen, kun miesten keikkabussi suistui tieltä.

Esko oli Hunksien kanssa sunnuntaina palaamassa Helsinkiin Rovaniemeltä, kun miesten keikkabussi täräytti ulos tieltä. Ulosajo tapahtui juuri ennen Jyväskylää, kun miesten oli ollut tarkoitus vaihtaa kuskia.

– Kuski suuntasi huoltoasemalle, mutta pihaan mennessä oli kuitenkin niin liukas alamäki, että auto liukui kuin kelkka. Nopeutta oli onneksi enää 40–50 kilometriä tunnissa, mutta kyllä siinäkin vauhdissa törmäys tuntui! Esko kuvailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kukaan ei onneksi loukkaantunut ulosajossa, mutta Esko kertoo säikähtäneensä törmäyksen voimaa.

– Nukuin etupenkillä ja heräsin hirveään rytinään ja siihen, kun lumi vain pöllysi. Kyllä tilanne säikäytti, sillä maastossa oli paljon puita. Siinä olisi voinut käydä pahastikin. Täristen tulin autosta ulos tutkimaan vahinkoja.

Jyväskylästä Hunksit joutuivat jatkamaan matkaansa Helsinkiin taksilla, sillä autosta hajosi Eskon mukaan ainakin vaihteisto. Aamuyhdeksältä Rovaniemeltä startannut seurue saapui lopulta Helsinkiin vasta vähän ennen puoltayötä.

Esko kirjoitti Hunksien ulosajosta ensimmäisenä 7 päivää -lehden sivustolla pitämäänsä blogiinsa.

MARTINA & ESKO: VAUVAKUUMETTA uusintana vain Subin netissä, uusi jakso julkaistaan torstaisin kello 10.00.

MARTINA & ESKO: ISKU KOLUMBIAAN alkaa Subilla 31.3. kello 21.00

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja