Esa Tikkasen nykyinen työ: Koti-isä

Legendaarinen jääkiekkomies Esa Tikkanen hoitaa Tua-vaimon mukaan perheen nuorimmaista, vuoden vanhaa pikkutytärtään kotona.

– En ole täysin vielä palannut äitiyslomalta työelämään, mutta Esa hoitaa tyttöä kotona, kun olen töissä. Emmekä me häntä laita tarhaan varmaan kuin vasta vuoden päästä. Pojat ovat kyllä päiväkodissa, Tua Tikkanen kertoo viisivuotiaasta Enzosta ja neljävuotiaasta Titosta.

Esalla on kuitenkin monia projekteja käynnissä koti-isyyden lisäksi. Hän toimii muun muassa vedonlyöntiyhtiön jääkiekkoasiantuntijana ja isännöi yrityksiä erilaisilla matkoilla. Puhumattakaan perheen lelukaupoista, joissa on Tuan mukaan töissä koko suku.

– Lisäksi meillä on ollut viimeiset kaksi vuotta menossa rakennusprojekti. Rakensimme Espooseen talon, johon olemme vasta vähän aikaa sitten päässeet muuttamaan, Tua kertoo perheen kiireisestä arjesta.

Tikkaset viettivät monta vuotta ulkomailla Esan valmentajan pestien vuoksi. Yksi kausi kului Soulissa, Etelä-Koreassa, ja sen jälkeen toinen vierähti Oslossa.

– Vaikka kyllä Esa reissaa paljon edelleen, nyt voi sanoa, että oma koti kullan kallis, Tua toteaa.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat