Esa Tikkanen katsoi Michael Bublén kanssa Kanadan jääkiekkopeliä

Esa Tikkanen ja Michael Bublé pelasivat pingistä ja katsoivat jääkiekkoa ennen Bublén Helsingin-konserttia.

Entinen jääkiekkoilija Esa Tikkanen tapasi kovana jääkiekkomiehenä tunnetun huippumuusikon Michael Bublén ensimmäisen kerran jo NHL-aikoinaan. Sen jälkeen uransa päättänyt suomalaiskiekkoilija ja kanadalaismuusikko ovat ystävystyneet, ja he tapaavat aina, kun sattuvat olemaan samassa maassa.

– Hän kutsui minut kanssaan Korkojen kera -lähetykseen vuonna 2011 ja pelasimme pöytälätkää. Tapasimme myös Vancouverin olympialaisissa, Tikkanen selittää.

Tikkanen ja Bublé viettivät aikaa yhdessä myös eilen perjantaina ennen Bublén konserttia Helsingin Hartwall Areenalla. Miehillä on muun muassa yhteinen Suomi-perinne.

– Aina kun hän on Suomessa, käymme pelaamassa pingistä. Niin tälläkin kertaa, Tikkanen kertoo.

Konsertin aikana Bublé kiittelikin Tikkasta lavalla ja kertoi miesten pingisottelusta.

Tikkanen ja Bublé ehtivät katsoa yhdessä myös jääkiekkoa. Sotshin olympialaisten toinen välierä Kanada–USA pelattiin perjantai-iltana.

– Ehdimme katsoa toisen erän alkuun, eli juuri Kanadan voittomaaliin asti. Sitten hänen oli lähdettävä valmistautumaan konserttiin.

Jotain Bublén jääkiekkofaniudesta kertoo se, että hän myönsi Tikkaselle peruneensa kerran keikkansa jääkiekkopelin takia.

– Suomalaisille faneille hän ei olisi voinut sellaista tehdä, vaikka toki olisikin halunnut katsoa matsin loppuun, Tikkanen toteaa.

Jääkiekon katsomisen jälkeen Tikkanen siirtyi Hartwall Areenan katsomoon seuraamaan Bublén konserttia.

– Show oli aivan mahtava. Olen nähnyt paljon hienoja konsertteja, mutta tämä veti vertansa kaikille, Tikkanen hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat