Mainos

Erotiikkaa puhelinlinjoilla – Näin teet sen

Oikeaoppiset sanat, huokailut ja apuvälineet tekevät seksikkäästä puhelusta täydellisen.

Onko kumppanisi viikon työmatkalla, ja kaipaat hieman läheisyyttä? Tartu luuriin ja soita hänelle kuuma ja viettelevä puhelu! Emandlo.com listasi ohjeet, joilla puhelinseksi onnistuu.

1. Käytä hands freetä tai headsettiä. Haluathan, että kätesi ovat vapaina, ja ettei niskasi kramppaa? Jos olet yksin kotona, laita puhelin kaiuttimelle.

2. Ota saapuvan puhelun hälytys pois päältä. Jos alat vastata muiden puheluihin kesken rohkean puhelinaktin, pilaat tunnelman. Lisäksi lähetät kullallesi viestin, että sinulla on tärkeämpääkin tekemistä kuin kuiskia hänelle puhelimessa. Äkillinen häiriöääni pilaa myös oman fiiliksesi.

3. Kun hän vastaa, älä aloita puhelua kyselemällä hänen päivästään. Mene asiaan ja totea, että toivoisit hänen olevan luonasi, tai kysy vaikkapa "arvaa, mitä minulla on päällä".

4. Älä yritä liikaa. Jos kumppanisi tietää, että olet ujo ja pidättyvä, et voi hönkiä puhelimeen intohimosta hehkuen ensimmäisen kolmen puheluminuutin aikana. Luuria pitkin yhtäkkiä ja varoittamatta heitetyt rivoudet eivät aina lisää fiilistä, päinvastoin.

5. Hiljaisuus langoilla voi muuttua epämukavaksi, mutta siihen on onneksi helppo lääke: huokailu, vaikerointi tai huohotus päättää hiljaisuuden. Voit myös kuiskata kumppanin nimen. Pidä ääntä, tai kumppanisi luulee, että harhauduit katsomaan televisiota.

6. Jos et tiedä, mistä aloittaa, lue rakkaallesi jotakin eroottista tekstiä. Kerro, että teksti sai sinut ajattelemaan häntä. Voit myös aloittaa tarinoinnin rohkeasti itse, sillä parhaat kertomukset ovat yksinkertaisia. Kerro vain, mitä haluaisit hänen tekevän sinulle, tai mitä tekisit hänelle, jos olisitte nyt yhdessä.

7. Käytä aluksi yksinkertaisia sanoja, neuvoo emandlo.com. Kun totut puhelinerotiikkaan ja kieli alkaa luistaa, voit käyttää luovia ilmaisuja. Aluksi intiimialueista kannattaa kuitenkin puhua niiden oikeilla nimillä kiherryskohtausten välttämiseksi.

8. Saat hänet tunnelmaan pyytämällä häntä kuvailemaan tarkasti, mitä hän tekee itselleen samalla, kun puhutte. Jos armaasi on ujo, voit kysyä yksinkertaisia kyllä/ei -kysymyksiä, kuten "oletko alasti, tuntuuko se hyvältä?".

9. Mitä tahansa teetkin, älä koskaan naura millekään, mitä kumppanisi sanoo puhelimessa! Se pilaa tunnelman ja lisää estoja.

10. Mitä sitten aiotkin sanoa, sano se varmasti ja itseesi luottaen. Jos olet nolostunut, kumppanisi havaitsee sen, ja hänkin nolostuu. Antaudu tuhmille puheille – nautitte varmasti kuulemastanne!

MTV3/Helmi

Lähde: Emandlo.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.