Mainos

Eroottinen novelli: Vaahtoavaa romantiikkaa

Tulen raskaan työpäivän jälkeen väsyneenä kotiin. Mieheni on minua vastassa eteisessä ja toivottaa minut tervetulleeksi pehmeällä suudelmalla. Suudeltuaan minua hän sitoo silmäni silkkihuivilla. Aion kysyä, mitä hän aikoo, mutta hän painaa kätensä kevyesti huulilleni. Seison eteisessä ja odotan kiltisti, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Mieheni taluttaa minut makuhuoneeseen ja alkaa hellästi riisua vaatteitani. Hän hieroo rentouttavasti niskaani ja jakelee selälleni pikku suukkoja. Saatuaan minut riisutuksi hän kietoo minut pehmeään kylpytakkiin ja ryhtyy jälleen taluttamaan minua. Tiedän saapuneeni kylpyhuoneeseen tuntiessani viileän kaakelilattian jalkojeni alla.

Tunnen suloisen omenan ja vaniljan tuoksun.

Taustalla soi lempisäveltäjieni klassista musiikkia. Mieheni suutelee minua jälleen ja avaa kylpytakkini. Annan sen pudota jalkoihini. Viimein mieheni avaa siteen silmiltäni.

Henkäisen ihastuksesta. Koko kylpyhuone kylpee kynttilän valossa. Hän on nähnyt todella vaivaa sirotellessaan eri kokoisia ja tuoksuisia kynttilöitä ympäriinsä. Sanomatta sanaakaan hän talutttaa minut kylpyammeen luo. Astun nautinnosta huokaisten lämpöiseen vaahtoavaan veteen.

Mieheni ottaa pesusienen ja pesee minut hellästi. Hän kataa minulle lasiin viiniä ja käskee vain rentoutumaan ja nauttimaan.

Lojuttuani taivaallisessa kylvyssä mieheni kietoo minut suureen pyyhkeeseen ja kantaa minut makuhuoneemme sängylle, johon hän on vaihtanut uudet satiinilakanat. Kuivattuaan minut hän peittää vartaloni helliin suudelmiin ja pieniin hyväilyihin. Vastaan suudelmiin ja annan käsieni kulkea pitkin hänen vartaloaan.

Rakastelemme hitaasti ja hellästi. Nauttien kiireettömästä lähellä olosta. Viimein nukahdan hemmoteltuna ja tyydytettynä rakkaani turvalliseen syliin

Anastasia

Kirjoitus on Helmen fantasiakilpailun satoa

Tule erotiikkaostoksille Helmi-kauppaan!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.