Mainos

Eroottinen novelli: Komea ratsastaja

Olen usein unissani nähnyt metsän joka on hieman sumuinen aamukasteen jäljiltä. Olen juossut metsään kevyt harsopuku päällä. Oloni on ollut kevyt mutta kummalla tavalla niin kovin kiihkeä, ihan kun odottaisin jotakin tapahtuvan, vaikka ketään ei olisikaan ollut lähellä.

Äkkiä ohitseni suhahtaa miehiä, jotka ratsastavat tummilla hevosilla. Yksi ratsastajista hidastaa hieman vauhtiaan ja katsoo tulisen polttavasti silmiini. Jään haukkomaan henkeäni, hänen komeutensa mykistää! Tunnen olevani niin kokematon ja ujo!! Mies kuitenkin jatkaa matkaansa ohitseni, pysähtymättä.

En voi unohtaa hänen härnäävää katsettaan. Jatkan matkaani, mutta yhtäkkiä itsestäni tuntuu, kuin joku seuraisi minua. Pitkät punertavat hiukseni ovat vyötäisille asti vapaina, kun astelen pehmeällä sammalmättäällä. Äkkiä tuo komea mies syöksyy ratsuineen metsästä, tulee kohti ja koppaa minut yhdellä kädellä kyytiinsä.

Matka oli villi ja sydämeni hakkaa kuin pikajuna. En kuitenkaan pelkää, kiihotun vain. Mies siirtää toisella kädellään hiukseni sivuun ja alkaa suudella kaulaani kaikkein sykkivimmästä kohdasta samalla, kun hänen vahvat kätensä vaeltavat vyötäisiltä kohti rintojani...

Olen usein haaveillut, että näin kävisi. Kuljen vielä nytkin joskus viikonloppuisin metsässä, odottaen, toivoen...

Carita

Kirjoitus on Helmen fantasiakilpailun satoa

Tule erotiikkaostoksille Helmi-kauppaan!

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.