Eronnut Ben Affleck astui julkisuuteen – vihkisormus nimettömässä

Hollywood-tähti Ben Affleck myöntää, että Batmanin rooli on tuonut hänelle paineita. Hän edusti Comic-con-tapahtumassa lauantaina.

Teräsmies ja Batman ottavat mittaa toisistaan tulevassa elokuvassa nimeltä Batman v Superman: Dawn of Justice

– Paineita loi se, että näyttelijät George Clooney ja Christian Bale ovat pukeutuneet aiemmin Batmanin viittaan, Affleck sanoi Comic-Con-tapahtumassa Yhdysvalloissa. 

Affleck nähtiin tapahtumassa varsin vakavana ja vähäeleisenä, vaikka välillä hymynkare pilkahtikin suupielessä.

Miehen elämä ei ole ollut viime aikoina ruusuilla tanssimista, sillä 10 vuoden avioliitto Jennifer Garnerin kanssa päättyi muutama viikko sitten. 

Erosta huolimatta Affleckin vasempaan nimettömään on ilmestynyt uudestaan vihkisormus, ja huhut kertovatkin näyttelijä-ohjaajan tulleen katumapäälle eronsa suhteen. Pariskunta ei ole kommentoinut tilannettaan lähettämänsä tiedotteen jälkeen.

Väki hurrasi festivaaleilla

Filmin ohjaaja Zack Snyder ja Affleck kertoivat Batman-hankkeesta sarjakuva- ja elokuvaväelle San Diegossa viikonloppuna. Festivaaliväki hurrasi, kun heille näytettiin filmikatkelma, jossa Teräsmies repii irti Batmobilen oven ja Batman nousee ajokista kohtaamaan hyökkääjän. 

Snyderin mukaan Batmanin Gotham City ja Teräsmiehen Metropolis ovat ensi kertaa naapurikaupunkeja. Metropolis on menestyvä suurkaupunki, kun taas Gotham City on rappiolla. 

Batman v Superman tulee ensi-iltaansa ensi maaliskuussa.  

Lue myös:

    Uusimmat