Eronneet tähtiparit, joita yhä rakastamme

Osa julkkispariskunnista on meille niin läheisiä, että meistä tuntuu, kuin tuntisimme heidät hyvinkin. Kun unelmapari eroaa, se koskettaa meitä kuin oman läheisen ero.

Cosmopolitan kokosi yhteen ikimuistoisimmat tähtiparit ja heidän tarinansa. Vieläkö suhteen uudelleen lämmittely onnistuisi?

Brad Pitt ja Jennifer Aniston

(Maaliskuu 1998-Tammikuu 2005)

Miksi halusimme tämän suhteen toimivan?

Usein täydellisiltä tuntuvat parit alkavat seurustella samoihin aikoihin, kun itse olemme alkaneet tapailla poikia ensimmäistä kertaa. Kun unelmapari sitten eroaa, tunnemme samaa epätoivoa kuin kyseessä olisi hyväkin ystäväpariskunta. Julkkisparien ollessa kyseessä kohua paisuttaa myös media, joka Jenniferin ja Bradin tapauksessa keskittyi paljon pariskunnan ongelmiin. Halusit sitä tai et, mutta Brad ja uusi puoliso Angelina Jolie vaikuttavat onnellisemmalta yhdessä. Bradin ja Jenniferin mahdollisuudet palata yhteen ovatkin melko olemattomat.

Justin Timberlake ja Britney Spears

(Alkuvuosi 1999-Maaliskuu 2002)

Miksi halusimme tämän suhteen toimivan?

Useat meistä haaveilevat silloin tällöin palaavansa yhteen ensirakkautensa kanssa. Britney Spearsin tapauksessa näyttää siltä, että hänen yksityiselämänsä ongelmat alkoivat juuri sen jälkeen, kun nainen erosi Justinista. Ajatus yhteen paluusta on kutkuttava samasta syystä. Ehkä Justin saisi Britneyn jälleen onnelliseksi?

Pariskunnan paluu yhteen on kuitenkin mahdoton ajatus. Justin on sanonut, että he olivat tavatessaan pikkukaupungin lapsia, eivätkä he ole puhuneet toisilleen kymmeneen vuoteen. Britney on sen sijaan kertonut, kuinka raiteiltaan oli eron jälkeen. "En ikinä halunnut kohdata todellisuutta. En ikinä kohdannut tosiasiaa, vaan pakenin".

Ashley Cole ja Cheryl Cole

(Syyskuu 2004-Helmikuu2010)

Miksi halusimme tämän suhteen toimivan?

Kaunis pariskunta näytti täydelliseltä yhdessä, mutta minkäs teet. Ashley pilasi hyvän suhteen petoksellaan.

Ashley ja Cheryl Cole erosivat, kun Ashley jäi kiinni pettämisestä. Eron jälkeen Cheryl on kamppaillut saadakseen elämänsä taas raiteilleen. Onpahan tähtipari yrittänyt uudelleen yhteen paluutakin. Ulkopuolisen silmin yritys tuntuu kuitenkin epätoivoiselta. Ashley haikailee kuitenkin yhä miehen perään.

– En täysin koskaan ymmärrä, miksi se tapahtui, sillä hän ei koskaan kohdellut minua huonosti. Osa minusta rakastaa häntä aina, Ashley on sanonut.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan 10/2011

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja