Erodraama jatkuu: Pattinson jätti jälleen?

Twilight-tähtiparin Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde on lähteiden mukaan taas kriisissä.

Nyt Pattinsonin kerrotaan antaneen Stewartille rukkaset Golden Globe -gaalan alla. Parin läheinen lähde kertoo The Sun -lehdelle, että Stewart oli jo lentänyt Los Angelesiin, kun Pattinson ilmoitti, että edustaa gaalassa mieluummin yksin.

– Hän sanoi haluavansa ottaa aikalisän. Robert rakastaa Kristeniä, mutta hän haluaa palata takaisin hyviksi ystäviksi, rakentaa luottamussuhteen uudestaan ja keskittyä Twilightin jälkeisiin töihin, lähde kertoo.

– Kristen on surullinen, mutta ymmärtää. Hän toivoo, että he tulevat hyvin toimeen ja että aika parantaisi haavat, tämä jatkaa.

Unelmaparin suhde joutui kriisiin viime kesänä, kun Stewart jäi kiinni salasuhteestaan Punahilkka ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Pattinson jätti naisen tuolloin, mutta otti hänet myöhemmin takaisin ja kertoi antaneensa pettämisen anteeksi.

Sunnuntain Golden Globe -gaalassa Pattinson edusti punaisella matolla yksin. Stewart ei saapunut paikalle ollenkaan, mutta myöhemmin hänet nähtiin gaalan juontajien Tina Feyn ja Amy Poehlerin järjestämillä jatkoilla – joihin myös Pattinson saapui.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat