Eroava Sievinen pitkälle lomalle: Lähetti terveisiä Marille

Entinen uimari Jani Sievinen kertoo sosiaalisessa mediassa tunnelmiaan eron käsittelystä.

Jani ja Mari Sievinen jättivät avioerohakemuksen viime viikolla. Vuodesta 2009 naimisissa olleen parin ero tuli suurena yllätyksenä, sillä he saivat kolmannen tyttärensä vain muutama kuukausi sitten. MTV.fin tavoittama Jani Sievinen vakuutti viime viikolla, että eroon ei liity kolmansia osapuolia, tai muuta draamaa.

Erolla on suuret vaikutukset parin elämään, sillä he laittavat talonsa myyntiin ja Mari muuttaa lasten kanssa Norjaan. Erouutisen levittyä Mari oli jo lähtenyt Norjaan parin nuorimman, helmikuussa syntyneen Alma-tyttären kanssa. Jani puolestaan on viettänyt Suomessa laatuaikaa parin kahden vanhemman tyttären kanssa.

Maanantaina Sievinen kertoi julkisessa Facebook-statuksessaan urheilun toimineen hänelle parhaana sielunhoitona. Samalla Jani kertoi jäävänsä pian pitkälle lomalle. Vaikka Sievinen käy parhaillaan läpi ikäviä asioita elämässään, ovat välit Mariin säilyneet selvästi hyvinä:

Sunnuntaina Jani julkaisi herttaisen yhteiskuvan hänestä ja kahdesta tyttärestään Instagram-tilillään. Kuvassa lapset nauttivat jäätelöä ja kolmikko valmistautuu seuraamaan sunnuntaina pelattua jääkiekon MM-finaalia.

–Tää jengi laittaa nyt aivot narikkaan vähäx aikaa ja kannustaa Suomen voittoon!!!! Jani kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lue myös:

    Uusimmat