Mainos

Eroaminen ei ole helppoa – saksalaismiehen reaktiosta järjetön nettihitti

Jos erossa kerran puolet omaisuudesta kuuluu vaimolle, niin pistetään sitten kaikki puoliksi – aivan kirjaimellisesti. Näin reagoi eroonsa 12 vuoden jälkeen saksalaismies, joka päätti sahata puoliksi kaikki ex-vaimonsa kanssa ostamansa tavarat. Tämän lisäksi mies videoi sahaamisoperaation ja pisti omat puolikkaansa myyntiin Ebayhin.

Erokiukussaan mies leikkasi puoliksi muun muassa auton, polkupyörän, tietokoneen, television, nallekarhun ja puhelimia. Tapauksesta uutisoi muun muassa The Local.

– Kiitos ”kivasta” 12 vuodesta Laura. Olet todellakin ansainnut oman puolikkaasi, mies viestitti exälleen videon yhteydessä.

Lopussa mies toivotti vielä seuraajalleen onnea.

Miehen videota on katseltu muutamassa päivässä vajaat kaksi miljoonaa kertaa.

Brittiläinen Metro-lehti onnistui tavoittamaan videon tehneen Martinin.

– Vaimoni päätti jättää minut 12 vuoden avioliiton jälkeen ystävän takia, mies kommentoi lehdelle.

– Olin todella vihainen, joten leikkasin kaiken puoliksi ja lähetin hänelle puolet. Loput pistin Ebayhin vitsinä ja viestin Lauralle. Nyt se on kaikkialla netissä, se on ihan hullua, mies kommentoi.

Lista myynnissä olevista puolikkaista tavaroista löytyy miehen Ebay-tililtä. Puolituksen myötä myös tavaroista pyydetty hinta on leikkautunut mukavasti. Osa tavaroista on herättänyt myös melkoista kiinnostusta.

Etenkin ostajia tuntuu kiinnostavan hyvinkin osuvasti kovan onnen rakkautta kuvaava puolikas nalle. Nallesta on tehty jo kymmeniä tarjouksia ja sen hinta on kivunnut muutamassa päivässä eurosta yli 60 euroon.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.