Mainos

Erkko puolustaa tukeaan Halosen kampanjalle

Sanoma-WSOY:n omistajiin kuuluva Aatos Erkko on tyytymätön reaktioon, jonka hänen tukensa SDP:n Tarja Halosen presidenttikampanjalle on herättänyt. Erkon mukaan eräät journalistit ovat yrittäneet paisutella hänen haastettaan Halosen puolesta.

Erkon mielestä hänelläkin on oikeus omaan mielipiteeseen. Sanoma-WSOY:n lehtien toimintaan hänen mielipiteensä ei vaikuta, Erkko toteaa. Erkko oli ennen eläkkeelle siirtymistään Sanoma Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

-Olen eläkkeellä eikä minulta ole millään lailla tai missään vaiheessa tiedusteltu henkilökohtaista mielipidettäni vaalien johdosta. Katson, että minulla on täysi oikeus sen julkituomiseen, Erkko sanoo tiedotteessaan. Erkko vakuuttaa, ettei hänellä ole nyt eikä tulevaisuudessa mitään tekemistä Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien tai Taloussanomien toimituksellisten mielipiteiden kanssa.

-Sain Arvo Salolta vaalia edeltäneenä perjantaina tuhannen markan haasteen ja vastasin siihen saman päivän iltaan mennessä haastaen samalla kolme tuntemaani henkilöä, Erkko selostaa. Erkko haastoi toimitusjohtaja Sakari Alhopuron Turusta, toimitusjohtaja Tapio Kalliojan Helsingistä ja toimitusjohtaja Keijo Ketosen Turusta. Demari julkaisi mm. Erkon haasteen torstaina vaaleja seuraavalla viikolla ja ilmoitti samalla, että ne olivat viimeiset julkaistavat haasteet.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.