Erinin uskomaton synttärimuisto: Kalsarit jalassa Kylie Minogueta!

Ruisrockissa tänään esiintyvä Erin Anttila vietti keskiviikkona synttäreitään hulvattomissa tunnelmissa.

Laulaja-lauluntekijä Erin Anttila nähdään tänään perjantaina esiintymässä Ruisrockin lavalla. MTV.fi tapasi laulajan ennen naisen tämäniltaista Ruisrockin keikkaa. Keskiviikkona 37-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt laulaja kertoo synttäri-illan kuluneen bändinsä jäsenten kanssa hauskoissa merkeissä. 

– Kolme bändini kundia lauleskeli pelkät kalsarit jalassa ja rusetit kaulassa Kylie Minogueta, jonka suuri fani olen. Se oli tosi ihanaa, Erin muistelee nauraen syntymäpäiväänsä.

Syntymäpäivän iltana suosikkilaulajan bändin jäsenet yllättivät naisen lisäksi myös perinteisemmällä synttäriyllätyksellä. 

– Olin lavalla ja yhtäkkiä bändi pysäytti ja alkoi soittaa Paljon onnea vaan -kappaletta, jota yleisö lauloi mukana. Keikan jälkeen pojat veivät minut ravintolaan syömään ja koko paikka oli varattu vain meille, nainen kuvailee syntymäpäiväyllätystään. 

Vauva kulkee mukana keikoilla

Pian Anttilan perheessä juhlitaan myös toista syntymäpäivää, sillä laulajan esikoinen täyttää elokuussa vuoden. Erin sai viime elokuussa lapsen bändissään kitaraa soittavan aviomiehensä Vesa Anttilan kanssa.

Erin kertoo äitiyden ja keikkaelämän yhdistämisen sujuneen hyvin. Laulajan mukaan poikavauva kulkee usein pariskunnan mukana keikoilla. Ruisrockissa pienokaista ei kuitenkaan nähdä, sillä Erin kertoo vieneensä vauvan veljensä luokse hoitoon festarikeikan ajaksi. 

– Vauva kulkee keikoilla mukana, eikä bändi ole kokenut sitä ongelmaksi, nainen kertoo.   

Erin on ehtinyt työskennellä laulajana aina 90-luvun lopusta asti. Nylon Beatin jälkeen menestyksekkäästi soolouraa tehnyt laulaja-lauluntekijä sanoo äitiyden rauhoittaneen häntä positiivisella tavalla.

– Vauva vain muuttaa kuvioita, sillä enää ei voi juosta pää kolmantena jalkana joka paikkaan, se on ollut tervetullutta muutosta. Pitää olla järjestelmällisempi kuin ennen. Mutta olen ollut aina aika lungi tyyppi, suosikkiartisti kuvailee arkeaan pienen vauvan äitinä. 


Lue myös:

    Uusimmat