Erin vauva-arjestaan: Tuntuu luksukselta

Viikonloppuna konserttisalikiertueen aloittanut Erin kiertää Suomea kesällä syntyneen pienokaisensa kanssa. Laulajan mukaan hetket vauvan kanssa kotona tuntuvat luksukselta.

Laulaja-lauluntekijä Erin Anttila, 36, elää uutta elämänvaihetta. Suuri syy elämän muuttumiseen on esikoispoika, joka syntyi elokuussa.

Reilun kolmen kuukauden ikäisen vauvan äiti on mielissään, sillä konserttisalikiertueen ensimmäiset keikat ovat sujuneet mukavasti pienen miehen ehdoilla.

– On tosi hyvä fiilis, kun ei tiennyt, miten asiat lähtevät sujumaan vauvan kanssa kiertäessä. Kaikki on mennyt tosi hyvin, ja minulla on hyvä ja energinen olo, Valmistauduin siihen, että olisin ollut tosi poikki, Erin kertoo MTV.fille.

Erin sanoo, ettei olisi lähtenyt kolmen kuukauden ikäisen vauvan äitinä baarikeikoille.

– Tämä on ainut mahdollisuus keikkailla niin, ettei hänen elämänsä häiriinny, artisti toteaa.

Äitiyden tuoma kotona olemisen mahdollisuus on uutta jo vuosien ajan Suomea kiertäneelle artistille.

– Tämä tilanne tuntuu tosi luksukselta, ja on ihanaa olla paikallaan ja kotona. Se on niin erilaista, sillä olen 36-vuotias, enkä ole koskaan saanut olla näin pitkää aikaa kotona ihan rauhassa, Erin kertoo hymyillen.

– Minulla onkin hieman sellainen olo, että leikin kotia, että nyt tää olis tässä lapsen kanssa ja nyt tää lähtis kävelylle, laulaja nauraa.

Tuore äiti ehti viettää äitiyslomaa muutaman kuukauden, ennen kuin aloitti Sä osaat! -kiertueensa. Arjen vauvan kanssa Erin kokee vapauttavaksi.

– On kivaa ja vapauttavaa, että saa keskittyä vaan siihen pieneen, ettei mietikään mitään työjuttuja. Teen vähän töitä, niin tasapaino säilyy hyvin. Lapsi voi olla isänsä kanssa sen ajan, kun olen poissa.

Konserttisalikiertue päättyy joulukuussa Seinäjoelle. Kiertueen jälkeisissä suunnitelmissa siintää ensimmäisenä joulu.

– Jos edes hetken ehtisin fiilistellä kynttilöitä, ja laittaa jonkun jouluvalon, Erin toivoo.

Erin vieraili perjantaiaamuna myös MTV3:n Huomenta Suomessa. Katso haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat