Erilaiset äidit -juontaja Pipsa Hurmerinta: Kuinka voisin suojella lastani?

Mallina ja tv-juontajana tutuksi tullut Erilaiset äidit -juontaja Pipsa Hurmerinta sai ensimmäisen lapsensa toukokuussa. Vaikka maailman riskit mietityttävät, Hurmerinta uskoo, että vanhempien on myös luotettava lapseensa.

Erilaiset äidit -ohjelmaa syksyllä AVAlla juontava ex-malli Pipsa Hurmerinta hehkuu herkkää äitiyden onnea. Säyseäksi ja iloiseksi kaveriksi poikaansa kuvaileva nainen myöntää, että tunteet ovat olleet viime aikoina pinnassa.

– Kaikki tuntuu itkettävän, Hurmerinta kertoo.

Kaunotar lähti aikoinaan maailmalle 17-vuotiaana. Kokemus oli kasvattava, mutta omaa lastaan hän ei päästäisi itsenäistymään liian aikaisin.

– Maailma on niin erilainen nykyään, riskeistä tiedetään enemmän kuin ennen, Hurmerinta sanoo.

Vaikka maailman pahuudet mietityttävät, tuore äiti uskoo, että lapselle on annettava myös vastuuta.

– Jos sinuun ei koskaan luoteta, ei ole mitään menetettävääkään. Jos vanhempi sen sijaan sanoo, että nyt minä annan sinun tehdä tämän asian, niin silloin sen luottamuksen haluaa myös säilyttää, Hurmerinta sanoo.

Unelmana olla hyvä äiti

Liikaa Hurmerinta ei halua tulevaisuutta miettiä. Tärkeintä on pohtia, mitä omalle lapselleen voisi antaa, että hänestä tulisi mahdollisimman hyvä ihminen.

– Kaikki me olemme olleet joskus pieniä viattomia lapsia. On mielenkiintoista, mitä ne pienet asiat ovat, joita lapsi imee itseensä ympäriltään.

Vaipanvaihdon lisäksi Hurmerintaa odottaa tänä syksynä uusi työ Erilaiset äidit -sarjan juontajana. Ohjelman toisella tuotantokaudella tutustutaan muun muassa kahden äidin sateenkaariperheeseen ja vankilassa esikoistaan odottavan nuoren äidin arkeen. Mukana on kaikkiaan 10 toisistaan hyvin erilaista, rohkeaa äitiä valmistautumassa uuden ihmisen syntymään.

Erilaiset äidit -sarjan 2. kausi alkaa AVAlla ma 9.9. klo 21.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja