Mainos

Erilaiset äidit alkaa – tällaista on nuoren perheen arki!

Erilaiset äidit -sarjan ensimmäisessä jaksossa tiistaina 9.10. tutustutaan perhe Harkimaan, jonka muodostavat Jenny, Miika, 1,5-vuotias Bella ja pian syntyvä vauva. Millaista on nuorien vanhempien elämä, kun muut ikätoverit käyttävät vapaa-aikansa ravintoloissa?

Jennyllä ja Miikalla on ikää vasta 22 vuotta, mutta he odottavat jo toista lastaan. Huolia arkeen tuo heikko taloudellinen tilanne ja se, että muut samanikäiset viettävät kovin erilaista elämää.

Jenny on nuoresta iästä huolimatta valmis kaksilapsisen perheen äidiksi, vaikka välillä kuitenkin tuntuu, että on itsekin ihan lapsi vielä. Jennyn akateemisesti koulutettujen vanhempien on ollut vaikea hyväksyä, että tytär hankki perheen niin nuorena ennen ammatillista koulutusta. Jenny ja Miika joutuvatkin turvautumaan taloudellisesti omiin vanhempiinsa, sillä Miikan työ ei riitä perheen elättämiseen.

Jenny on omasta mielestään nuoresta iästä huolimatta valmis kaksilapsisen perheen äidiksi, vaikka välillä tuntuu, että on itsekin ihan lapsi vielä.

Jakson perhe: 22-vuotiaat Jenny ja Miika Harkima, 1,5-vuotias Bella-tytär ja elokuussa 2012 syntynyt kuopus.

Erilaiset äidit alkaa AVAlla 9. lokakuuta kello 21:30. Ensimmäisessä jaksossa esiintyy Harkiman perhe Porvoosta.

Liity ohjelman faniksi Facebookissa ja keskustele äitiydestä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

AVA

Kuva: Lauri Tamminen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.